Mettes Tunmousse

Mettes Tunmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mamahowie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.tun naturel
5 husblas, blade
200 g.mayonnaise
2 dl.piskefløde
2 kogte æg
2 dl.Snittet salat / kinakål
 salt
 peber
 sennep
 citronsaft
 
Opskrift:
Hæld væden fra tunen og pisk den let.

Mayonnaisen blandes i.

Fløden piskes til skum og vendes i.

Smag til med salt og peber, lidt sennep og citron.

Udblød husblas i koldt vand og smelt den over vandbad.

Lad den blive håndvarm før den røres i blandingen i et tynd stråle.

Æggene hakkes fint og blandes i, sammen med salaten.

Stilles koldt til den er stivnet. Laves gerne dagen før så den bliver rigtig god.

Pynt med Rejer, persille, tomat, kogte æg, kaviar og asparges.
serveres med flutes.

Tips:

Hvis man har lyst kan man også putte kaviar og purløg i. God fornøjelse.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 21831 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-28 17:44:36
Hej Rikke. Jo det har du da ret i, men det er ment som 1 portion , altså 1 rand :) den rækker ca til 6 personer

  -   2013-01-10 14:06:59
der står til en person er det ikk lige godt meget som forret