Mettes Tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Mamahowie Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra tunen og pisk den let.
Mayonnaisen blandes i. Fløden piskes til skum og vendes i. Smag til med salt og peber, lidt sennep og citron. Udblød husblas i koldt vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm før den røres i blandingen i et tynd stråle. Æggene hakkes fint og blandes i, sammen med salaten. Stilles koldt til den er stivnet. Laves gerne dagen før så den bliver rigtig god. Pynt med Rejer, persille, tomat, kogte æg, kaviar og asparges. serveres med flutes. Tips: Hvis man har lyst kan man også putte kaviar og purløg i. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 21831 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2013-12-28 17:44:36 Hej Rikke. Jo det har du da ret i, men det er ment som 1 portion , altså 1 rand :) den rækker ca til 6 personer rikke - 2013-01-10 14:06:59 der står til en person er det ikk lige godt meget som forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne