Pizzadej med øl
Fryseegnet : kan fryset men kun efter bagning. Indsendt af : anonym Indsendt : Red : |
|
|
Gæren blandes med det lunkede vand, efter det tilsættes øllen, salt, olien og melet.
Dejen skal hæver i ca. en halv time. Der kommes fyld på, efter eget valg. Bages ved 200* i 30 min. Tips: Hvis man laver dobbelt portion, bliver der næsten til 3 plader. |
|
Opskriften er vist 17433 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2013-10-17 12:37:59 Super nem opskrift, og rigtig lækkert, at man lige kan smage øllen. Amalie - 2009-11-14 16:02:50 pizzadejen var rigtig god men der behøves ikke at komme øl i. bare kom lidt mere vand i. maja - 2009-10-27 16:23:34 den smager rigtig godt, og er nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne