Kyllingefilet med mangoratatouille
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hanne Brandt Indsendt : |
|
|
Steg kyllingefiletterne ca. 6-8 minutter alt efter størrelse i olivenolie eller smør ved mellemvarme. Læg dem på et fad for sig selv eller hold dem lune i ovnen.
Skær mangofrugterne i tern på ca. 2x2 cm. Steg mangofrugterne på en pande ved middel varme og tilsæt sukker, chili og karry og lad det stege med. Slut af med at smage til med salt og peber. Smager sødt med stærk eftersmag - herligt - velbekomme! Tips: Ingredienserne må MEGET gerne være økologiske hvilket rent faktisk giver en mere gennemtrængende smag |
|
Opskriften er vist 4761 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne