Asparges med kaviarsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
Skær den nederste skive af aspargesen. Kog dem aspargesen i letsaltet vand i 5 min. Rør creme fraiche, fløde og kaviar sammen. Fordel asparges på tallerkener. Kom lidt sauce over. Server evt. med brød.
|
|
Opskriften er vist 18873 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sabrina - 2005-01-01 01:01:01 der mangler noget med priser og hvad det vejer det er ikke en børne side |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne