Stegt rødfisk med æble-løg kompot

Stegt rødfisk med æble-løg kompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.rødfisk
2-3 spsk.hvedemel
 Fedtstof til stegning
2 spsk.olie
2 store løg
2 tsk.karry
1 dl.fiskefond eller hvidvin
3-4 røde æbler
 Salt
 peber
 
 evt.citron og dild til pynt
 
Opskrift:
Kompotten:
Rens løgene og skær dem i skiver, varm olien og tilsæt løgene, drys karry i.
Tilsæt fiskefond eller hvidvin og lad løgene koge møre uden låg. Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i tern (6 x 6 mm), bland æbleternene sammen med de møre løg, smag kompotten til med salt og peber.

Fisken:
Vend fisken i mel og steg den i fedtstof 3-4 min på den ene side og 1 min på den anden side. Kom salt og peber på efter smag.
Anret fisken med kompotten og tilbehøret.

Tips:

Serveres med kogte kartofler, ris eller brød





karakterer:
Opskriften er vist 15654 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu