Stegt rødfisk med æble-løg kompot
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise D Indsendt : |
|
|
Kompotten:
Rens løgene og skær dem i skiver, varm olien og tilsæt løgene, drys karry i. Tilsæt fiskefond eller hvidvin og lad løgene koge møre uden låg. Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i tern (6 x 6 mm), bland æbleternene sammen med de møre løg, smag kompotten til med salt og peber. Fisken: Vend fisken i mel og steg den i fedtstof 3-4 min på den ene side og 1 min på den anden side. Kom salt og peber på efter smag. Anret fisken med kompotten og tilbehøret. Tips: Serveres med kogte kartofler, ris eller brød |
|
Opskriften er vist 15654 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne