Ostesuppe 03
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Janni Indsendt : Red : |
|
|
Svits baconternene og læg dem op på en tallerken.
Svits alt det "grønne" i smør + fedtet fra baconternene. Drys melet i, og rør godt rundt. Tilsæt salt peber og oregano. Hæld bouillonvandet i og lad det koge i 5 min. Tilsæt derefter flødeosten og lad suppen simre i 10 min. Til sidst drysses baconternene i - og suppen er klar. Tips: Tilbehør : Flutes eller hjemmebagte osteboller: 50 g. gær 2½ dl. lunken vand 1 spsk. olie ½ tsk. salt 350 g. mel Hæver ½ timer. Drys pizza ost ovenpå. 225 grader i 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 9440 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne