Confit de poulet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
læg 4 store kyllingelår (skal være en god fed kylling) i masser af salt natten over.
Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og dæk med gåse- eller andefedt. De skal koge uhyre stille heri i 1 1/2 time. Tag dem op, lad dem dryppe af. Si og gem fedtet, det kan fryses, (hvis det spises med det samme, ellers hældes det over lårene). Tips: På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i køleskab. |
|
Opskriften er vist 12998 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne