Galletboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og margarine bringes i kog.
Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen er bagt sammen.
Sæt dejen til afkøling.
Pisk æggene sammen og tilsæt dem ét ad gangen.
Rør dejen godt ind imellem. Den skal være ret fast.
Hver plade butterdej deles i 6 stk - rulles ud på meldækket bord (firkanter). 1 skefuld vandbakkelsesdej hældes på hver. Hjørnerne foldes sammen. Pensles med æg. Bager ca. 20 min. ved 200 grader. (Ovnen må IKKE åbnes de første 15 min.) Pyntes med glasur og 1 geleklat. |
|
Opskriften er vist 14683 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne