Chili pasta
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Korianderfrø og spidskommen ristes på en tør pande, og stødes groft i en morder. Tomater, soltørrede tomat, løg og hvidløg blendes til en pure. Olien varmes på en pande og pureen, krydderier, salt og peber koges ind til en tyk pasta. Balsamicoen tilsættes og varmes igennem.
Pastaen holder en uges tid i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 10036 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ask - 2010-03-10 10:24:03 Ahhh... De blendes sammen med tomat og løg (gem evt. en og skær den i skiver, og put den i pureen efter den er blendet). anonym - 2010-02-03 15:55:56 hva gør man med de fire chilli?????????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne