De bedste græskarkerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Fryseegnet : nej Indsendt af : ellen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl græskarkernerne og fjern kødet pres hvidløg i en kop sammen med olie og citron rør det sammen. put græskarkernerne i et fad og held ingredienserne sammen, drys salt på efter behov. Bag dem på varmluft ved 100 grader til de er gyldne.
Tips: Vær opmærksom på at de skal have lang tid. |
|
Opskriften er vist 11132 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2012-10-25 16:14:45 Jeg tror det er fordi i har brugt tørrede græskarkerner og opskriften er sikkert lavet med friske. Anne Marie Raun Madsen - 2012-03-22 14:37:58 Hvad mener du med fjern kødet? Fra græskarkernerne for det har jeg aldrig hørt før |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne