Brunkager med flormelis
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : snublabu Indsendt : Red : |
|
|
dejen samles, og rulles endten i ruller og fryses eller rulles ud på et melstrøet bord. stikkes ud med et glas
bages ved 200 i ca 10 min
Tips: 1 portion giver ca. 380 stk. |
|
Opskriften er vist 10190 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer nette - 2010-12-13 07:01:19 hej vil lige hører om der er andre der har problemmer ,med at få farve på brunkagerne ,jeg kommer det i som skal i ,men alligevel er de hvide når jeg har bagt dem ,jeg ved ikke om det kan have noget at gøre med at ,jeg lader det hvile i et par timer inden ,jeg laver dem ,,jeg har bagt dem før og da blev de mega gode ,og holdt faktisk fast i at jeg vil fortsætte med denne opskrift,men nu har jeg smidt 3 hel portioneer ud fordi dette nettop sker at de er hvide ,og smager mega sødt ,hjæælp |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne