Lys oksekødsfond

Lys oksekødsfond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Liter

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lys oksekødsfond, billede 4 Lys oksekødsfond, billede 1 Lys oksekødsfond, billede 2 Lys oksekødsfond, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5000 g.Oksekraftben
 Vand
 
300 g.gulerod
300 g.persillerod
300 g.porrer
300 g.knoldselleri
 Salt
 
Opskrift:
Benene lægges i en gryde og dækkes med vand. Koges op og skunmmes grundigt af.

Grønsagerne skrælles og skæres i mindre stykker som lægges i gryden. Tilsæt salt.

Småsimrer 3-4 timer uden låg. Spæd til med vand efter behov.





karakterer:
Opskriften er vist 21349 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu