Lys oksekødsfond
Hovedingrediens : Oksekød - Okseben Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Benene lægges i en gryde og dækkes med vand.
Koges op og skunmmes grundigt af.
Grønsagerne skrælles og skæres i mindre stykker som lægges i gryden. Tilsæt salt. Småsimrer 3-4 timer uden låg. Spæd til med vand efter behov. |
|
Opskriften er vist 21342 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne