Asparges med friske kammuslinger

Asparges med friske kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 asparges
4 kammuslinger
 
 Courtbouillon:
3,5 dl.hvidvin
2 dl.vand
½ gulerod
1 løg
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
1 stilkbladselleri
2 skivercitron
 salt
 Peberkorn, sorte
 
 Sauce:
3 dl.courtbouillon
1 knsp.karry
10 pistillersafran
150 g.usaltet smør
2 spsk.cremefraiche 18%
 
Opskrift:
Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.

Saucen:
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl. Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.





karakterer:
Opskriften er vist 27766 gange,
og udskrevet 763 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-01 16:16:48
Opskriften er helt umulig, da der overhovedet ikke står noget om, hvordan saucen laves. Der er heller ikke noget billede af retten,