Karins Jødekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Dejen hviler 45 min i køleskab.
Mel og hjortetaksalt blandes. smørret smuldres i. sukkeret tilsættes sammen med ægget der er let sammenpisket. Rul dejen ud til 1½ mm tykkelse og stik kagerne ud. Til pensling: 1 æg Til drys: perlesukker, kanel og mandler. Bages ved 200 gr. i ca. 10 min. (midt rille) |
|
Opskriften er vist 8410 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne