Karins Brunkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Margarine, sukker og sirup varmes til kogepunktet. potasken opløses og tilsættes. Dejen hviler i 2 timer. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen rulles til pølser og hviler koldt i et døgn.
Bages ved 200 gr. i 5 min. |
|
Opskriften er vist 7039 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Patricia - 2013-12-25 16:00:45 det er nogen super gode brunkager. men hold da op der bliver godt nok mange ud af det, så man skal sætte meget tid af til at lave det. :) personligt synes jeg at dejen bliver meget sværere at arbejde med når den har stået på køl, og specielt når man blander mandlerne ind i dejen, i stedet kan man rulle dejen til en pølse, og skære pæne småkagerne ud af det mens dejen er blød, og så drysse mandlerne på bagefter. mmm. mums. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne