Karins Brunkager

Karins Brunkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Bibber

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
625 g.Margarine
500 g.sukker
250 g.Sirup
15 g.potaske
1000 g.hvedemel
125 g.mandler
7 g.stødte nelliker
25 g.kanel
 
Opskrift:
Margarine, sukker og sirup varmes til kogepunktet. potasken opløses og tilsættes. Dejen hviler i 2 timer. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen rulles til pølser og hviler koldt i et døgn.
Bages ved 200 gr. i 5 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunkager

karakterer:
Opskriften er vist 7039 gange,
og udskrevet 67 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-25 16:00:45
det er nogen super gode brunkager. men hold da op der bliver godt nok mange ud af det, så man skal sætte meget tid af til at lave det. :) personligt synes jeg at dejen bliver meget sværere at arbejde med når den har stået på køl, og specielt når man blander mandlerne ind i dejen, i stedet kan man rulle dejen til en pølse, og skære pæne småkagerne ud af det mens dejen er blød, og så drysse mandlerne på bagefter. mmm. mums. :)