Gulerodsbrød 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Ja Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
smørret smeltes, mælk og tykmælk/A38 tilsættes. Gæres udrøres heri. resten af ingredienserne tilsættes. Stilles lunt ca. 1 time.
Formes til små brød (ca. 10 cm lange) Efterhæves ca. 20 min. Pensel med æg og klip 4 hak i hvert brød. Drys med hvedeklid. Bages ved. 200 gr. i 10-15 min på midterste rille |
|
Opskriften er vist 6647 gange,
og udskrevet 107 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne