Andemousse

Andemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.stegt andebryst
1 dl.portvin
0.5 appelsin saft heraf
1 tsk.appelsinskal
 salt
 peber
 
3 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Andekødet findeles. Blend kødet med portvin og krydderier.

Pisk fløden til skum, og vend det med kødmassen.

Læg husblas i blød i koldt vand og smelt det sammen med det vand er hænger ved, evt. 1 spsk. portvin.

Den smeltede husblas røres i massen under konstant omrøring, og det hele hældes i portionsskåle, (ramkiner) eller i form.

Servers med sauce cumberland og tranebærkompot.

Tips:

Kan også bruges kogt andekød.





karakterer:
Opskriften er vist 16174 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu