Omelet a la Fatemeh
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : nej Indsendt af : Fatemeh Indsendt : |
|
|
Hak løg og kom det på en varm pande med lidt olie.
Når løgene bliver lidt gule i det kommer du pølser i og svitser i ca 3 min. Rør æggene i en skål sammen med mælk salt og peber. Optø spinaten og rør den sammen med æggemassen. Nu hælder du æggemassen udover løg og pølser og rør lidt rundt i det. Skru ned for varmen og lad æggekagen være under låg i ca 25 min. |
|
Opskriften er vist 8129 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2013-10-07 12:32:10 Skide lækker omelet. Prøvede den her igår, og den smagte bare helt vildt godt. Jeg vil klart anbefale den! anonym - 2011-04-20 21:46:39 Sikken en fin idé at smule spinat i maden på, og det gør ikke noget at komme ekstra i! :-) Marianne - 2010-07-17 17:16:28 Lavede den til mine børnebørn igår, og det er ikke sidste gang jeg gøre det. Anne matte - 2010-07-17 17:15:37 Lyder lækker - den må prøves! marie - 2009-10-30 14:30:10 smager lækkert. er 11 år og kan lave den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne