Grønsagskarbonader
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Kog kartofler, blomkål og broccoli helt møre i letsaltet vand.
Kom dem i en sigte og lad dem afdryppe.
Tilsæt minarine og pisk kartoffelmassen ensartet. Tilsæt mel, forårsløg og persille. Smag til med salt og peber. Rør massen sammen og form med let melede hænder 8 grønsagskarbonader. Steg karbonaderne gyldne på begge sider i olie, skru ned for varmen og lad dem stege færdig under svag varme i ca. 4 minutter på hver side. Server dem varme. |
|
Opskriften er vist 8270 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne