Grønsagskarbonader

Grønsagskarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kartofler i tern
300 g.blomkål
300 g.broccoli
1 spsk.minarine
3 spsk.hvedemel
 salt
 hvid peber
2 fedhvidløg i tern
2 finthakkede forårsløg
2 spsk.hakket persille
1 spsk.olie til stegning
 
Opskrift:
Kog kartofler, blomkål og broccoli helt møre i letsaltet vand. Kom dem i en sigte og lad dem afdryppe.

Tilsæt minarine og pisk kartoffelmassen ensartet. Tilsæt mel, forårsløg og persille. Smag til med salt og peber.

Rør massen sammen og form med let melede hænder 8 grønsagskarbonader.

Steg karbonaderne gyldne på begge sider i olie, skru ned for varmen og lad dem stege færdig under svag varme i ca. 4 minutter på hver side. Server dem varme.





karakterer:
Opskriften er vist 8270 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu