Hamburgerryg med ostesovs og grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fedtfattig opskrift Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 85673 gange,
og udskrevet 1593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-24 23:47:12 Køb hamburgerryggen ved slagteren (den er ikke pumpet med vand). Lad den koge ved svag varme i ca 2 timer (20 min er alt for lidt) og lad den derefter ligge i kogevandet i 1/2 time. På den måde bliver kødet dejlig mørt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne