Peter Heering fromage (Sherry heering fromage)
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Makronerne knuses og overhældes med sherry.
Husblas sættes i blød i koldt vand.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Fløde piskes let stiv. Husblasen smeltes med det vand der hænger ved, skal være lillefingervarmt. Æg og flødeskum vendes sammen. Husblas tilsættes i en tynd stråle under konstant omrøring. Tilsæt så makroner og sherry, vend godt sammen. Hældes i skål og sætte på køl 2-3 timer eller gerne til næste dag. Pyntes med flødeskum og chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 21574 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2019-12-20 16:12:26 Mon ikke I tager fejl af Peter Heering produkt: Cherry Heering (kirsebærlikør) og den spanske hedvin sherry ? Rene - 2017-12-31 15:28:44 Mangelfuld info i fremgangsmåden. Husblas skal bødes op i kold vand og DERNÆST i en skål over varmt vand for at smelte!!!!!!!! Thomas KV - 2017-02-20 13:04:54 Cherry Herring er en mørk dansk kirsebærlikør, og ikke sherry fra Jerez i Spanien Bente K - 2010-01-04 15:11:18 Det var en rigtig lækker dessert, men hos os var vi 6 pers. og vi spiste det hele. Ud over 1 dl piskefløde til pynt, piskede jeg 4 dl piskefløde, som man efter behag kunne tage til fromagen. Når man tilbereder fromagen skal man også være opmærksom på at blive ved med at omrøre forsigtigt i fromagen til den bebynder at tykne, da man ellers kan være uheldig at fromagen danner lidt bundfald. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne