Peter Heering fromage (Sherry heering fromage)

Peter Heering fromage (Sherry heering fromage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Peter Heering fromage (Sherry heering fromage), billede 4 Peter Heering fromage (Sherry heering fromage), billede 1 Peter Heering fromage (Sherry heering fromage), billede 2 Peter Heering fromage (Sherry heering fromage), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.makroner
2 dl.Peter Heering (sherry)
 
5 Husblas, blade
 
6 æggeblommer past.
125 g.sukker
 
4 dl.piskefløde
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde
 Chokoladekringler
 
Opskrift:
Makronerne knuses og overhældes med sherry. Husblas sættes i blød i koldt vand.

Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Fløde piskes let stiv.

Husblasen smeltes med det vand der hænger ved, skal være lillefingervarmt.

Æg og flødeskum vendes sammen. Husblas tilsættes i en tynd stråle under konstant omrøring. Tilsæt så makroner og sherry, vend godt sammen. Hældes i skål og sætte på køl 2-3 timer eller gerne til næste dag.

Pyntes med flødeskum og chokoladekringler.





karakterer:
Opskriften er vist 21734 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-12-20 16:12:26
Mon ikke I tager fejl af Peter Heering produkt: Cherry Heering (kirsebærlikør) og den spanske hedvin sherry ?

  -   2017-12-31 15:28:44
Mangelfuld info i fremgangsmåden. Husblas skal bødes op i kold vand og DERNÆST i en skål over varmt vand for at smelte!!!!!!!!

  -   2017-02-20 13:04:54
Cherry Herring er en mørk dansk kirsebærlikør, og ikke sherry fra Jerez i Spanien

  -   2010-01-04 15:11:18
Det var en rigtig lækker dessert, men hos os var vi 6 pers. og vi spiste det hele. Ud over 1 dl piskefløde til pynt, piskede jeg 4 dl piskefløde, som man efter behag kunne tage til fromagen. Når man tilbereder fromagen skal man også være opmærksom på at blive ved med at omrøre forsigtigt i fromagen til den bebynder at tykne, da man ellers kan være uheldig at fromagen danner lidt bundfald.