Nachos Dip
Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Lea Pilgaard Indsendt : |
|
|
Tag et ovnfast fad, fordel flødeosten i bunden, derfter hælder du salsaen over og blander det sammen, til sidst dækker du blandingen med revet ost og sætter dette i en forvarmet ovn til den revne ost er smeltet.
Tips: Dette er den lækreste dip til nachos chips. |
|
Opskriften er vist 23152 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-08-04 01:05:17 Jeg antager at den skal opbevares på køl men hvor længe kan den holde sig,? abdinaim - 2012-02-05 12:23:52 den er cremet og og har en dejlig rund smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne