Mørbrad fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : c-nielsen Indsendt : Red : |
|
|
forbered kartoflerne til hasselbagte kartofler.
afpuds mørbraderne for det værste fedt, hinder og sener. skær dem i maks 1 cm tykke skiver og brug en palet til at mase dem så tynde som muligt. steg stykkerne med salt og peber, og lig dem i et fad efterhånden som de bliver stegt. når du er færdig med at stege kødet hælder du vandet fra champignonerne og kommer dem på panden hvor de steges til de har taget farve. cremefraiche smeltes sammen med champignonerne og fløden rystes i ca 20 sec og hældes på panden. det hele bringes i kog og tilsmages med salt og peber. koges i 2 min og hældes over kødet. Tips: kartoflerne tager en times tid og blive færdige kødet og saucen tager ca 20 min at tilberede efter man har skåret og mast kødet. |
|
Opskriften er vist 7560 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne