Chili tomat sauce (stærk)
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : c-nielsen Indsendt : |
|
|
kom de hakkede tomater i blenderen, hak chili'en fint for ikke at få for store stykker i, kom det i blenderen til tomaten og tilsæt hvidløget og krydderierne. blændt det hele til det er helt flydende.
kog en 10 min Tips: serveres med pasta og gerne stægte bacon tern og/el pølse stykker. dette er en meget stærk ret ikke for sarte sjæle, men dem som godt kan lide at halv svede af maden. jeg plejer at lave dobblet potion og tage resten med på arbejde dagen efter og lune i microen, hvidløget plejer at træde kraftigere igennem dagen efter |
|
Opskriften er vist 11529 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer miiig - 2011-01-27 13:13:15 det er en rigtig god ret jeg lavede den med noget ris og jeg lavet en mild en og en mega stærk jeg brugte det som sauce til kotteleter i fad muuuuuuuuums c-nielsen - 2009-10-17 16:46:35 denne ret er for 2 personer ikke 22 ved ikke hvorfor den skrev det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne