Nøddebarer
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
1. Sæt ovnen på 150 grader.
2. Hak tørret frugt. 3. Rør den hakkede frugt sammen med pinjekerner, grofthakkede hasselnødder, hvedemel og Maizena. Rør godt. 4. Tilsæt sammenpisket æg og appelsinjuice. Rør godt. 5. Kom blandingen i et fad på 20x20 cm. 6. Sæt fadet i ovnen i 25-30 minutter til kageoverfladen bliver brun. 7. Tag fadet ud af ovnen og lad frugtbrødkagen køle af. 8. Del frugtbrødkagen på midten og løft de 2 stykker forsigtigt op af fadet. 9. Skær frugtbrødkagen i stænger ca. 3x10 cm. |
|
Opskriften er vist 6917 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne