Grovboller med gulerødder og squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Ja Indsendt af : Ellen Indsendt : Red : |
|
|
Lun vand og bland gæren ud deri. tilsæt kvark, fint revet gulerod, fint revet squash, salt, hørfrø og grahamsmel. til sidst æltes hvedemelet i, til dejen er lind. lad den hæve ca. 1 time.
slå dejen ned, ælt den godt igennem og form den til 25 boller. efterhæver ca. 30 minutter. pensles med æg, bages i ovnen ved ca. 175 grader i 15 minutter. Tips: Bollerne er gode at fryse. |
|
Opskriften er vist 13155 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ellen - 2010-10-02 15:36:18 var der noget ved dem der var træls? Torben - 2010-06-10 16:17:59 Super gode boller ellen - 2010-05-23 12:52:01 giv gerne en kommentar:D:D ellen - 2010-05-12 15:08:44 giv gerne en kommentar!:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne