Krydrede medaljoner
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Blikkenslageren Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen.
Lad farsen hvile 30 minutter i køleskab. Derefter formes den til 8 små medaljoner og steges 4-5 minutter på hver side til de er gennemstegte men stadig saftige. |
|
Opskriften er vist 5962 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne