Nøddelagkage 04
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Edith Indsendt : Red : |
|
|
æg og sukker piskes grundigt, og de øvrige ingredienser kommes i dejen.
heraf bliver 2 lagkagebunde der bages 25 min v. 200 grader. blød nougat opbevaret ved stuetemperatur røres sammen med æggeblommer. Fløden piskes til flødeskum, og blandes i nougaten. Lagkagebundene lægges sammen med halvdelen af nougatcremen. Resten af cremen smøres ovenpå kagen, og den pyntes med valnødder. Tips: lagkagen er særdeles fryseegnet |
|
Opskriften er vist 5854 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne