Svampet chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 143505 gange,
og udskrevet 1803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2020-04-09 17:26:08 Verdens bedste chokoladekage 😀 Viggahj - 2017-09-11 17:23:02 Hej kan man bruge almindeligt mælk istedet for kærnemælk KiPet - 2016-06-21 10:22:21 God sammensætning af ingredienser. Men noget helt galt med bagetiden, mon det er en opskrift fra de gamle gas ovnes tid? I min el ovn fik kagen en time hvilket var ca 20 min for meget. Kage dejen højde da den blev sat i ovnen var ca 3 - 3,5 cm. Altså bagt i en rimelig stor form men ikke en bradepande. Anders - 2016-03-18 13:14:29 Jensen: Det er nok varmen i ovnen den er gal med. Forestiller mig din har fået for lidt hvis den falder sammen. Husk de fleste ovne varme lidt mere end 160 eller lidt over (150-170 grader) Prøv at sætte ovnen på 170 grader næste gang. Eller brug ovn termometer for at lære din ovn at kende. jensen - 2015-11-10 21:13:55 Min kage faldt sammen. og var og var klæg inden i. anden kage er også faldet sammen´, ved ikke hvordan den er inden i, den er stadig varm. er der nogen forslag ? anonym - 2015-01-24 10:11:48 Den bedste chokolade kage jeg har bagt op til dage Freia - 2014-11-01 14:57:44 Mega god kage har lavet den 10 gange tror jeg og den er altid blevet perfekt gitte - 2014-07-03 09:44:00 den er nem at lave, smager super godt!!! Jeg stiller den i kølekab, når glasuren er kommet på, så stivner den hurtigere;) holder sig frisk i flere dage anonym - 2013-05-30 11:12:14 Bagte den i stedet i en firkantet bage form (ca. 22x30 cm) så bliver den mere passende i højden (synes den bliver alt for høj og hæver ud over det hele hvis man bruger den runde form som der står man skal) og man behøver ikke bruge mere en et enkelt ark bagepapir. Bagetiden var 1 time og et kvarter. Men ellers er det en fantastisk god opskrift! Virkelig lækker svampet kage:-) Wittendorff - 2013-03-28 17:11:02 Jeg har netop brugt denne opskrift til en fondantkage - FANTASTISK!! Svampet, lækker og den direkte vej til et slagtilfælde!!! :) 2 * opskrift til en form på 27,5 cm i diameter... den skal have noget længere tid og ved svagere varme. Maria - 2012-12-16 12:51:40 Rigtig lækker kage men jeg tog min ud 20 min før den reelt skulle da jeg syntes den var færdig der. Var bange for at den ville blive tør hvis den fik den resterende tid. Min blev perfekt og passede rigtig godt til en gang vanilieis og bær :) God fornøjelse! Rosa - 2012-11-02 13:27:16 Kan det virkelig passe at den skal bages en time og fyrre minutter? Helle - 2012-11-01 13:12:32 Mmm.. lyder rigtigt lækkert! Vil lige høre om kagen bages på varmluft eller alm. ovn? tine - 2012-09-24 21:55:14 super lækker og vil man have en nem creme i er dr. otekers kagecreme med chokolade deri bare mums Karina - 2012-03-12 08:07:54 Fantastisk kage! Jeg har brugt den i sammenhæng med at skulle lave fondant-kager og den er et hit hver gang. anonym - 2012-01-31 22:03:41 Bliver denne kage tør af og står i køleskabet? Sarah - 2012-01-18 17:09:06 Super lækker kage! Brugte den til en desserttallerken. Virkelig lækker med god blød vanilleis og lidt jordbær coulis.. Nam nam... Lilian - 2010-04-20 16:23:29 super dejlig chokoladekage, fik aldrig lavet glasuren men det var heller ikke nødvenig, den smagte rigtig godt uden. jeg vil fremhæve at den var nem at lave og så holdt den sig lækker i flere dage jeg spise det sidste stykke 4 dage efter den var bagt og den blev aldrig tør. anonym - 2010-01-23 16:10:01 Skidt med alle de andre opskrifter på chokoladekage, det her ER den bedste! Den bliver næsten kun bedre af at få lov til at stå et par dage i køleskab! mmmm.... Bager ALTID efter den her opskrift. anonym - 2009-10-25 21:46:48 Tilsatte 5 bananer - den blev go! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne