Indianerhashis 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : moster Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en gryde med lidt fedtstof.
Hak løget. Snit gulerødder og porre i tynde skiver og svits dem der efter sammen med kødet. Tilsæt presset hvidløg-pure-paprika og vand til det dækker retten. Lad det simrer under låg i ca. 20 min. og smag det til med salt og peber. Tips: Serveres med bådkartofler eller kartoffelmos og hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 4810 gange,
og udskrevet 107 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne