Grillet laksefilet

Grillet laksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fisk:
4 laks/regnbuelaksefilet med skind a ca. 150 g
 salt
 peber
½ citron
 sølvpapir
 
 Rabarbersovs:
300 g.rabarber
5 dl.Æblejuice
2 spsk.honning eller sukker
1 fiskebouillonterning
1 spsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
1200 g.små nye kartofler
400 g.fine ærter
100 g.pillede rejer
½ citron
 
 Pynt:
 rød basilikum eller dild
 
Opskrift:
Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.

Rabarbersovs:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og fiskebouillonterning. Sigt sovsen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sovs under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.

Fisk:
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke sølvpapir over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke.

Tilbehør:
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 33929 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu