Grillet laksefilet
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt : Red : |
|
|
Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.
Rabarbersovs: Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og fiskebouillonterning. Sigt sovsen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sovs under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun. Fisk: Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke sølvpapir over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke. Tilbehør: Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum. |
|
Opskriften er vist 33929 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne