Mettes samosa stang

Mettes samosa stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rulle butterdej
 
500 g.oksekød, gerne mager
4 forkogte kartofler
1-3 fedhvidløg
1 løg
1.5 tsk.tikka massala
1 rød peberfrugt
1-2 tsk.paprika (gerne røget)
2 dl.ærter
0.5 dl.chilisauce
 olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
varm olien op i en gryde eller en højsidet pande. svits løgene til de er gennemsigtige og derefter brun kødet sammen med løgene. Hak peberfrugten i fine strimler, ikke alt for tynde. op i panden til kødet og løget. hvidløget tilsættes. De kogte kartofler skæres stykker og ligeledes op i panden. Krydderierne tilsættes og til sidst chilisauce. Det hele lægges på butterdejen ned langs midten på den lange side. Enderne foldes op og derefter siderne. Evt. fugt med lidt vand så du er sikker på siderne ikke går fra hinanden.

I ovnen på 175. ved varmluft i ca. 15 - 20 min. eller til butterdejen er gyldenbrun.

Tips:

server evt. med et fintsnittet spidskål der er vendt med en vinaigrette.





karakterer:
Opskriften er vist 13647 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-16 15:53:48
jeg glemte at skrive at ærterne skal i tilsidst, så de ikke går istykker. (det var mig der har sendt opskriften herind)