Snickerskage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : David Rovsing Indsendt : Red : |
|
|
Kagedej:
- Rør smør med sukker - Tilsæt æggene, ét efter ét. - Bland bagepulver sammen med mel, og rør den i smør/sukker blandingen. - Fordel dejen i bradepande på bagepapir, og drys peanuts i jævnt lag. Kagen bages 15 min, ved 200 grader. Mens kagen bages, blandes ingredienserne til karamelmassen, i gryden og koges ca. 8 min. - Karamelmassen fordeles på den varme kage. - Lad kage nedkøle - Overtræk kagen med 250 gr. smeltet chokolade Tips: Kagen kan hurtigt give oppustelig fornemmelser, og bør derfor ikke "ædes" for meget, du kan derfor godt nedfryse halvdelen eller mere, og tage op på et senere tidspunkt. |
|
Opskriften er vist 14553 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne