Brunkagedej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Opskriften er vist 61199 gange,
og udskrevet 875 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Lis lykke - 2018-11-03 15:03:45 Kan dejen fryses. Kirsten - 2016-12-08 20:09:15 Der skal ikke både smør og margarine i dejen . tove jørgensen - 2014-11-27 20:21:22 jeg vil bare høre om man kan lave huse af dejen og om den kan fryses Frederikke - 2010-12-20 14:49:26 Denne opskrift er SÅ god!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne