Banankage med kokosglasur
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : DB Indsendt : Red : |
|
|
Det smeltede smør piskes godt sammen med sukker i en skål.
Tilsæt æggene ét ad gangen. Mos bananerne og kom dem i skålen sammen med havregrynene. Hæld kærnemælken i. Bland mel, natron, vanilje og salt sammen, og rør det hele i dejen. Kom dejen i en smurt ca. 40x40 cm bradepande. Bages i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader (180 grader hvis varmluft) Glasuren: Alle ingredienserne blandes sammen i en gryde, og varmes op under omrøring. Lad massen få et opkog, og smør det forsigtigt jævnt over den varme kage. Når glasuren er jævnt fordelt, sættes kagen tilbage i ovnen og bager videre i ca. 15 minutter, indtil kokosglasuren er gyldenbrun. Kagen tages ud og svaler af, indtil kokosmassen er størknet. Tips: Jeg bagte kagen uden æg og kærnemælk, på grund af mangel på dette. Det fungerede alligevel fint, og kagen smagte fantastisk. Hvis man har svært ved at smøre glasuren på kagen uden at ødelægge kagens overflade, kan man bruge en ostehøvl, som er dyppet i kogende vand. Det gør glasuren langt lettere at smøre ud :-) |
|
Opskriften er vist 9862 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne