Italiensk julekage - Panforte

Italiensk julekage - Panforte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mørk chokolade
125 g.valnødder / hasselnødder
125 g.mandler uden skal
1 tsk.kanel
0.25 tsk.allehånde
1 spsk.mørk kakao
100 g.hvedemel
1 citron og 1 appelsin, skræl og saft
150 g.sukker
2 store spsk honning
 
Opskrift:
Chokoladen smeltes i vandbad.
Citron og appelsin rives og presses.
Nødder hakkes groft og blandes med krydderier og mel og citrus frugter.
Sukker og honning smeltes og koges til omkring 116 grader.
Blandes med mel og nødder og smeltet chokolade og hældes i en springform.
Bages i varmluft ved 150 grader i ca 30 min.

Tips:

Afkøles og nydes med flødeskum og en god kop kaffe. En rigtig lækker og tung julekage, der er lidt konfekt agtig. Opbevares på køl eller i fryser.





karakterer:
Opskriften er vist 9268 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu