Italiensk julekage - Panforte
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smeltes i vandbad.
Citron og appelsin rives og presses. Nødder hakkes groft og blandes med krydderier og mel og citrus frugter. Sukker og honning smeltes og koges til omkring 116 grader. Blandes med mel og nødder og smeltet chokolade og hældes i en springform. Bages i varmluft ved 150 grader i ca 30 min. Tips: Afkøles og nydes med flødeskum og en god kop kaffe. En rigtig lækker og tung julekage, der er lidt konfekt agtig. Opbevares på køl eller i fryser. |
|
Opskriften er vist 9321 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne