Ingefærsmåkager - Ginger biscuits
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, krydderier og sukker blandes.
Smør smeltes med sirup, afkøles og ægget røres i. Det hele blandes og trilles til ca 4 pølser, der deles i ca 8 hver - altså omkring 32 småkager. Tril til små kugler og fordel på 2 bageplader, da de flyder ud. Bages på næstøverste rille i alm. ovn ved 175 i ca. 13-15 min. Afkøles til de er sprøde og faste og kan kommes på dåse. |
Nemme knasende og krydrede ingefærsmåkagerLad julehyggen sprede sig med disse knasende sprøde ingefærsmåkager fra Alletiders Kogebog. Har du en svaghed for ingefær, så er disse småkager perfekte. Nyd dem sammen med din sædvanlige kop kaffe eller te i selskab med familien eller vennerne.Den nemmeste opskrift på ingefærsmåkagerDenne ingefærsmåkage opskrift er til at gå til og indeholder gængse ingredienser, som du med sikkerhed har liggende i forvejen - i hvert fald i julemåneden, som nok er højsæson for hjemmebagte småkager. Småkagerne har en frisk og skarp smag, hvilket skyldes den stødte ingefær - dette er blot med til at gøre dem særligt specielle. De fleste småkager smager nemlig sødt. Men hvor stammer ingefærsmåkagerne egentlig fra?Ingefærsmåkager - oprindelsenDet siges, at småkagerne stammer helt tilbage fra 1500-tallet, hvor englænderne bagte ingefærkager i stor stil. Forskellige former blev prøvet af, og en dag forsøgte man sig med at rulle dejen ud til flade kugler. Faktisk er der lidt royalt over ingefærsmåkagen - det engelske hof bagte nemlig småkagerne til Elizabeth 1.De hjemmelavede ingefærsmåkager bør opbevares i en lufttæt beholder, så de holder sig dejlig sprøde frem til serveringen. Mangler du inspiration til andre opskrifter på julesmåkager? Så finder du den lige her, hos Alletiders Kogebog. |
Opskriften er vist 43296 gange,
og udskrevet 993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2024-09-02 13:45:07 Svarer disse til Gingersnap??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne