Den bedste kyllingetærte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt af : Ivonne Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen steges i salt, peber og paprika ind til den er gylden.
Pisk æggene sammen tilsæt lidt salt, peber og hytteosten. Varm den frosne spinat på en pande og lad det lige varme op. Tilsæt spinaten i den sammen pisket masse og der efter kyllingen. Smør et fad/ form med olie og læg tærtedejen i og skær til. Pisk lidt og hæld det i en formen/ fadet. Læg den sidste dej over og skær til. Bages ca i 30 min, eller til den er gyldenbrun. Tips: Alm. ovn 225 grader varmeluft 180 grader Lad lidt af safterne fra stegningen komme med det giver ekstra smag Pynt med eventuelt resten af dejen. Kan serveres med frisk salat |
|
Opskriften er vist 56417 gange,
og udskrevet 859 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-22 16:50:24 fantastisk tærte andet er der ikke og sige.. :P Kirsten og Per - 2010-10-13 08:28:38 Dejlig tærte,men det er alt for mange æg hvis man bruger en alm.str. tærteform. Vi skulle lave 3 stk, mængden af ægge/hytteost passede til 4 tærter, så vi vil anbefale max 5 æg til en portion.Vi anbefaler også, man først lægger kyllingekød dernæst spinat,så blandingen af æg/hytteost og til sidst dejlåget, så kan man selv regulere den flydende del. lene ohlsson - 2010-08-30 22:12:12 Tror jeg vil lave denne tærte til på lørdag. Jeg skal til middag hos gamle kollegaer og skal medbringe en tærte. Da det er den Bedste kyllinge tærte som der står i opskriften, skal den jo bare laves.... anonym - 2010-01-06 11:16:53 Kan man ikke bruge frisk spinat??? Synes umiddelbart det lyder lidt mere lækkert end et par frosne klumper... anonym - 2009-10-20 20:30:20 Hallo... hvad sker der... Jeg fatter ikke, at ingen har kommenteret din kyllingetærte. Har netop lavet den i dag og havde den med til komsammen på min datters skole... Den var super nem, at lave og 3-4 personer spurgte mig efterfølgende om jeg ville af med opskriften.... DEN VAR BARE SÅ GOD...Kan absolut anbefales. Hilsen Rikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne