Kold ferskensuppe
Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya Indsendt af : Snaphanen75 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jordbærsauce:
Kom jordbær, sukker og citronsaft i en foodprocessor eller blender, og purér. Si og stil jordbærsaucen i køleskabet. Fjern skindet, halver ferskenerne og fjern stenene. Kom kødet i en foodprocessor eller blender og purer det sammenmed vinen. Smag evt. til med lidt sukker. Stil suppen på køl i mindst 2 timer, gerne natten over. Server suppen i afkølede skåle Øs lidt jordbærsauce over suppen og pynt med frisk frugter og bær |
|
Opskriften er vist 7211 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne