Fiskeret, Elses

Fiskeret, Elses, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 rødspættefileter
150 g.ærter
150 g.champignon
250 g.blomkål
2 storetomater
150 g.rejer
1 bdt.frisk dild
 
 Sauce:
100 g.smør
3 dl.hvidvin
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.sød mangochutney
 
Opskrift:
Fisk:
Rødspættefileterne rulles fra hoved mod halen med bensiden ud. Lægges i et ovnfast fad med låg. Fordel ærter, kvarte champignons, små blomkålsbuketter, tomattern og rejerne over rødspættefileterne. Krydres med salt og peber. Frisk dild klippes over retten.

Sauce:
Hvidvin, smør, dijonsennep og mangochutney koges sammen og hældes over retten.

Placeres i bunden af ovnen ved fuld varme 250-275 grader, i ca. 35 minutter.

Serveres med Flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 20263 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu