Indbagt omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : nej Indsendt af : ellen Indsendt : |
|
|
svits grøntsagerne på panden i lidt olie.
Slå ægget ud i en kop og pisk det. Hæld ægget på panden sammen med grøntsagerne og lad det stege ved mellem temp. og vend det. det er færdigt når det er gyldent Tips: ikke for høj varme når æggen kommer på! |
|
Opskriften er vist 10871 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne