Græskarkerner 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Fryseegnet : nej Indsendt af : ellen Indsendt : Red : |
|
|
Fjern kødet fra kernerne og skyld dem. Læg dem op på en bageplade, og drys de forskellige ting på. Bag dem ved 100 g. indtil de er gyldne og sprøde. De er meget lækre :D
Tips: Pas på ikke at bage dem for meget |
|
Opskriften er vist 9746 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer miiggg - 2009-10-25 16:36:29 De er super gode, og dejlig sprøde... der ikke komme for meget salt på... bag dem bag dem og bag dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne