A a a Squaspandekager
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Syld squasen og riv dem groft.
Tryk dem fri for væde med hænderne. Pisk æg sammen med mel, purløg, hvidløg, salt og peber. Rør de revne squash i æggemassen. Varm oivenolien op på panden. Hæld ca. 1 dl af massen på panden og steg den i 3-4 min. på hver side. Tips: Put: Rød eller blå frugt farve i. Så kan man kalde den prinsesse pandekager eller bil pandekager. Det er til hvis man har børn. For mennesker spiser ikke kun maden men også navnet og udsenet. Squaspandekagerne spises m. frikadeller og grønt. |
|
Opskriften er vist 17640 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2010-09-26 13:28:50 De smager meget godt. Jeg laver den tit nu. Børnene elsker dem. anonym - 2010-05-16 11:40:35 mmm det lyder lækkert det må jeg prøve <3 :-P maria - 2010-03-14 14:43:16 hej man skal skylde squasen.. de smager bare så godt.. anbefales klart anonym - 2009-10-12 10:51:46 De smager rigtig godt og så er de sunde :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne