Pangasius filet med rodfrugter og frisk pasta
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fryseegnet : - Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne svitses i lidt olie. de må ikke tage farve.
tilsæt fiskebouillon hvidvin og chayennepeber og lad det simre i 10 minutter. Pangasius fileterne skæres i 3 stykker pr. filet, og drysses med salt og peber. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad, fordel fisken over, og dæk med stanniol. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 minutter. Servér retten med pasta, kogt efter anvisningen på pakken. Slå vandet fra pastaen i et dørslag, smid pastaen tilbage i gryden, dryp med lidt olie, og drys med salt og peber - rør det forsigtigt sammen. |
|
Opskriften er vist 11323 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lis - 2010-01-06 02:37:19 God og nem måde at lave fisk og det smager SKØNT. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne