Skrædderduelse 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges.
Flæsketerningerne steges på panden og det overskydende fedt hældes løbende fra. Skær løgene i tern og steg dem sammen med flæsket. Når fedtet, der er stegt af flæsket og løgene er stegt bløde spædes til med creme fraiche og mælk. Det skal nu koge til en passende konsistens og kan evt. jævnes med lidt mel og mælk. Tips: Kaldes også for skræddersovs, læreduelse, bønderduelse, bøndersovs, fattigmandsduelse, skomagerduelse og skomagersovs |
|
Opskriften er vist 15846 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer elan - 2016-08-23 19:12:54 Jeg mener ikke der skal kartofler i "skrædderduelse" men til skrædderduelse. I min barndom lavede man sovsen af mælk og kærnemælk. Wickie - 2012-01-04 18:42:37 skomagersovs er en fattigmandsret. - skomageren var en mand der ikke havde mange penge, men han havde altid ting til sovs og så havde små læderstykker (nu bacon) fra skoene som kom i sovsen. - der kom ikke løg i fordi det var dyrt. Fortalt af min farmor som er født i 1919 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne