Kinesiske stegte ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene.
Kom ærterne i letsaltet vand (½ tsk salt) og kog dem i 5 min. Hæld vandet fra. Skræl ingefærroden og hak det fint. Pil og pres hvidløget. Skær løg og kinakål i skiver. Varm olien op i en stor stegepande og steg løg, hvidløg og ingefær under omrøring. Kom kinakål på. Tilsæt ris og soyasauce og derefter rejer og ærter. Lad det stege nogle min. Pisk æggene. Lav et hul i risene og hæld æggemassen i. Lad den varme nogle min. inden der røres. |
|
Opskriften er vist 52618 gange,
og udskrevet 1186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2014-09-24 16:52:11 Kunne forestille mig at boullionen skal bruges til at koge risene i. Der er sjældent nogen god grund til at koge ris i rent vand. anonym - 2010-08-11 14:22:15 hvad fanden skal man bruge honse bouillonen til?? LH - 2009-11-15 20:18:22 Hvad skal hønsebouillon og smør bruges til? Jeg syntes ikke rigtigt at jeg kan få det til at smage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne