Guacamole med hytteost
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Cosmio Indsendt : Red : |
|
|
Udsten avocadoerne og blend frugtkødet med stavblender.
Hak tomaten meget fint. Bland alle ingredienser. Tips: Resultatet afhænger af hvor gode avocadoer du køber - formodne fra Irma giver som regel godt resultat. Bør spises med det samme, da den bliver kedelig til dagen efter. God som dip til tortillachips. Avocadoerne kan også moses med gaffel, men jeg synes det giver bedre smag jo mere findelt de bliver. |
|
Opskriften er vist 12551 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Cosmio - 2011-08-29 11:56:48 Vigtigt ikke at blende avocado og tomat sammen -- det giver en meget uappetittelig farve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne