Hummus 04
Indsendt af : Cosmio Indsendt : Red : |
|
|
Udblød kikærter natten over, og kassér vandet. Kog kikærterne i nyt vand indtil de er møre (45-60 min).
Hvis du arbejder med foodprocessor kan alt blandes sammen og blendes. Hvis du arbejder med stavblender, så blend alle ingredienser udentagen kikærter først og tilsæt kikærter til sidst. Tips: Jeg bruger hummus til hvadsomhelst. Som dip til agurke- og gulerodsstave og tortillachips - som pålæg på brød - som tilbehør til hovedretter og salater. You name it. |
|
Opskriften er vist 13867 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2016-05-21 13:31:06 Kogevandet skal kasseres da det kan være giftigt pga. Lektiner Men ellers rigtig god opskrift :-) Nicklas L Selmann - 2012-10-21 20:35:34 God opskrift, rigtig nem at følge, og smager også ret godt! Tak for hjælpen! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne