Kong fiddes livret
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : ja sovsen Indsendt af : monika Indsendt : Red : |
|
|
Tag en stor gryde og start med at svitse kødet i margarinen sammen med det ene finthakkede løg og karryen.
Herefter tilsættes fløden, den engelske sovs, paprikaen og ketchuppen. Lad det hele småkoge til kødet er mørt. Pommes frites lægges på en bageplade med bagepapir og bager i ovnen til de er sprøde ved ca. 200 grader C. i ca. 25 min. De sidste 2 løg, rødbederne og de 6 gårdkogte æg hakkes i små tern og lægges i hver deres skål. Servering Retten serveres ved at pommes frites lægges i bunden af tallerkenen. Herover kommer kødet og sovs. Øverst drysses æg, løg og rødbeder. Der kan sikkert spindes videre på denne ret. Man kan sikkert også bruge svinekød som f.eks. mørbrad i stedet for oksekødet. |
|
Opskriften er vist 58705 gange,
og udskrevet 1179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2016-02-14 12:18:35 Kan det laves dagen før ? Flemming - 2012-02-16 13:38:29 Endnu en kommentar: Lad være med at hælde soven over pomserne. Bløde p. smager ikke ret godt Flemming - 2012-02-16 13:33:34 Jeg vil da først brænde karry'en og paprika'en af i gryden. Derpå komme kødet i gryden + løg etc...... Jeanette - 2011-04-24 11:54:12 Den er bare så lækker, kanon god opskrift tulle87dk - 2011-03-15 12:34:10 det ser ulækkert ud men smager kanon godt sønderjyden Eva - 2010-03-13 17:32:27 Denne opskrift, ligger meget nær den der bliver serveret på "colosseum" i Sønderborg. Rigtig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne